RAMI KAALAMON SINGLE ULKONA 12.6.

3.6

Rami Kaalamo on 28-vuotias laulaja/lauluntekijä Helsingistä. Debyyttisingle ’Paluumatka’ julkaistaan digitaalisesti 12.6.2015

 

”Moi, mä oon Rami. Olen helsinkiläinen nuori mies. Mun biisit kertoo omista fiiliksistä, sattumista, kavereiden elämästä, ja myös vähän värikynääkin käytän siellä täällä. Mun musa on kantrivaikutteista poppia. Tykkään akustisesta kitarasta ja vahvoista rytmeistä. Joskus soitan kertosäkeessä sähkökitaraa. Pienenä halusin NHL-tähdeksi tai Beatlesiksi. Lätkää pelasin varhaisteiniksi asti, kunnes löysin kitaransoiton ja muut paheet. Mulla on rokkibänditausta. Mun ex-bändini Liv Animal ehti tehdä yhden levyn, jonka jälkeen pistimme homman jäihin ainakin toistaiseksi. Tällä sinkulla soitan kaikki itse, rumpuja lukuun ottamatta. Päätin tehdä kerrankin biisejä omalla kielellä. Suomeksi. Iso kynnys. Se tuntuikin helpolta.”

 

https://www.facebook.com/pages/Rami-Kaalamo/1400997696895378

http://new.mimixstudio.com/?page_id=1297

 

 

Jaa