Mimixillä tehty Ylen Kuperseikkailu-tuotanto on nyt saatavilla!

17.12

Kuperseikkailu on nyt upattu Ylen sivuille ja on näin ollen vapaata riistaa. Proggis oli sähäkkä ja suoraviivainen, mutta paineen alla nopeassa aikataulussa syntyy monesti kovaa tulosta! Avaintekijöitä tässä urakassa olivat Serpent Audio busskompura, joka on klooni SSL4000-tiskien sisäänrakennetusta lylläimestä, sekä yksinkertaisuudessaan ihastuttava lauluketju sisäänmennessä: U87-Octagon etuaste-LA2-Apogee. Tällä kombolla veti jokainen laulaja sessionsa, ja ketju sopi yhtä mainiosti sekä Toni Wirtasen ”oi”-huutoihin, että Anna Puun herkempiin tulkintoihin.

Tuottajana oli Zarkus Poussa ja minä äänitin, miksasin ja masteroin. Käykää tutustumassa.

http://yle.fi/musiikki/kuperseikkailu/lataa-laulut-ilmaiseksi

-Rami-

Jaa