Crew

jyri_1_tark_main_small_1

Jyri Sariola

(Mimixillä v.2006 – )

Päivittäiseen työnkuvaani Mimillä kuuluu albumien tuottaminen, äänittäminen, miksaaminen ja masterointi, mutta useimmiten myös kuvaan videoita, sovitan, sävellän sekä sanoitan ja soitan levyillä, joka tekeekin työstäni todella monipuolista ja hauskaa. Olen vaikuttanut vuodesta 1998 useilla sadoilla äänilevyllä ja tuottanut mm artisteja kuten: Rajaton, Club For Five, Yö yhtye, Eeppi Ursin, Dallape, Jere Ijäs, Petteri Sariola, Don Alder(CAN), The Northern Governors, Frigg, Suo Yhtye, Puhti ja Ville Parkkonen.

Videoita olen tehnyt: Mika Ikonen, Rajaton, Club For Five, Oddarrang, Tero Lindberg, Eeppi Ursin, Saaga Ensemble, Bru, Suomen Barokkiorkesteri, Petteri Sariola, Helsinki REDS, Emma Salokoski, Mirja Mäkelä, Marzi Nyman, Espoo Big Band, Ida Elina, Niko Kumpuvaara & Arttu Takalo

Showreel: https://vimeo.com/178236816/a1fb8cd2dc

Äänitykset miksaukset tai masteroinnit: Chisu, Suvi Teräsniska, Jenni Vartiainen, Katri Helena, Martti Syrjä, Samuli Edelmann, Paleface, Jippu, Leningrad Cowboys, Nopsajalka, Jimi Ternor, Oddarrang, Antti Tuisku, Ikitie- sekä Olavi Virta elokuvien soundtrackit, Espoo Big Band, Marzi Nyman, Frigg, Mikko Leppilampi, Pepe Willberg, Sakari Kukko & Piirpauke, Saaga Ensemble, Tero Lindberg, Kim Curly Band, Riku Mattila, Pekka Simojoki, My First Band, Tomas Höglund, Sairas T, Dagger D, Jätkäjätkät, Jontti&Shaka, Stigu, Petos, Gracias, Lokku, Satu Sopanen & Tuttiorkesteri, Paukkumaissi, SanomaPro, YL ja lukuisat muut

Studiotyöt ulkomaat: Seth Horan(USA), Don Alder(CAN), The Truth(FRA/USA), French For Cartidge(LUX/FIN) sekä Agnia(LAT)

Biisit: Mikko Leppilampi, Koop Arponen, Ville Parkkonen (UMK 2.sija 2012), Saaga Ensemble, The Northern Governors, Petteri Sariola, Kiven juurilla, Club For Five, Miami sekä Paukkumaissi ja Nukkearkku.

Palkinnot: CARA-Awards USA(Club For Five), Radio Gaala/Aamulypsy 2014 ”vuoden parhaat äänitunnisteet”, Paukkumaissi ”Vuoden lastenlevy 2006″-Emma

Käy kuuntelemassa täältä omaa musaani: soundcloud.com/national-park-poetry

 

Mikkis

Mikkis Bergholm

(Mimixillä v.1991 – )

Olen Mimixin perustaja ja vastaan meillä hyvin paljon levyjen tuottamisesta. Pääsoittimeni on koskettimet, mutta soitan myös bassoa, kitaraa sekä perkussioita. Olen vaikuttanut lukemattomilla levyillä ainakin jo vuodesta 1991 ja olen säveltänyt musiikkia televisioon ja radioon. Kuoroteokset Cantama 1 ja 2 ovat käsialaani.

 

ilmari-4

Ilmari Räikkönen

(Mimixillä v.2002 – )

Olen kasvanut pianon ja musiikin äärellä. Musiikin tekeminen on aina ollut minulle luontevaa ja se onkin muodostunut työkseni jo nuorena. Esiintyvänä taiteilijana olen nähnyt ja kuullut hyvin monenlaisia asioita. Vahva klassisen musiikin koulutus (MuM, Siba) etenkin Liisa Pohjolan johdolla, ja Ebelisissä saatu koulutus Eerik Siikasaaren johdolla jazzin ja kevyenmusiikin saloihin antaa minulle parhaan mahdollisen taustan toimia monialaisena osaajana Mimixstudiolla.

Monipuolinen osaamiseni antaa mahdollisuudet osallistua tuotantoprosessiin niin tuottajana, muusikkona kuin sovittajanakin. Soitan kymmenillä eri genreissä olevilla levyillä.

Mimix studiolla vierähtäneinä vuosina olen oppinut äänityksestä, miksauksesta ja masteroinnista kaiken tarpeellisen siten että osaan pyytää mitä haluan. Minun vastuullani on hoitaa levyjen tilausasiat ja pyöritänkin tuhansia levyjä vuodessa asiakkaillemme. Avaimet käteen-palvelumme onkin muotoutunut todella tehokkaaksi, kun tarjoamme asiakkaillemme palveluja äänityksistä aina valmiiseen tuotteeseen graafikon palveluita myöden.

Olen hyvin tehokas työssäni ja mottoni onkin että kun työt tehdään tehokkaasti ja nopeasti, vapaa-aikaa jää enemmän.

Vastaan myös Louhi Productions labelin julkaisutoiminnasta.

www.ilmariraikkonen.com

 

IMG_1192

Jani Lipponen

(Mimixillä v.2002 – )

Olen Mimixin ensimmäisiä äänimiehiä. Minä vastaan televisiosarjojen äänen miksaamisesta, etkä varmasti ole voinut välttyä kuulemasta töitäni. Olen vaikuttanut mm televisio-ohjelmissa kuten: Iholla, Eden, Tuuri, Jutta ja superdieetit, Viidakon Tähtöset sekä lukemattomissa muissa vuosien varrella. Olen äänittänyt ja miksannut lukuisia albumeita sekä toiminut myös tuottajana useilla levyillä.

 

kuvat Jyri Sariola